Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Spoločnosť OLO, a.s. nám oznámila, že od dnes 4.1.2023 začína s odvozom vianočných stromčekov z ohrádok, ktorý potrvá až do 25.02.2023

Dátum: 04.01.2023
Autor: Webmaster
Spoločnosť OLO, a.s. nám oznámila, že od dnes 4.1.2023 začína s odvozom vianočných stromčekov z ohrádok, ktorý potrvá až do 25.02.2023

Veríme, že projekt bude mať minimálne takú pozitívnu odozvu ako minulý rok. Na základe skúseností z minulého roka OLO, a.s. posilnilo aj odvozy počas prvých dvoch týždňov.

Zároveň OLO, a.s. žiada obyvateľov, že pokiaľ by videli plnú, poškodenú alebo znečistenú ohrádku, aby kontaktovali priamo zákaznícke centrum OLO – zakazka@olo.sk. Ideálne je, ak pri nahlasovaní takéhoto podnetu máte k dispozícii fotografiu a číslo ohrádky, ktoré je na každej z viac ako 800 ohrádok (viď príloha). Pomôže to k rýchlej identifikácii.
V minulosti sa totiž stávalo, že ohrádka bola vyprázdnená o 09:00 a o 12:00 hod. bola už plná. Niektorí obyvatelia sa domnievali, že nebola v ten deň vyprázdnená aj keď bola. K dokumentovaniu podnetov nám preto pomôžu aj fotografie tzv. predtým a potom.

Kontaktný formulár ako aj mapu ohrádok nájdete na https://www.olo.sk/stromceky/

Ďakujeme za umiestnenie vianočných stromčekov do ohrádok, čím znižujeme náklady na nakladanie s odpadmi.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.