Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kuchynský a záhradný bioodpad sa bude odvážať častejšie

Dátum: 27.02.2024
Autor: Webmaster
Kuchynský a záhradný bioodpad sa bude odvážať častejšie

Kuchynský a záhradný bioodpad sa bude odvážať častejšie

V týždni od pondelka 4. marca 2024 sa interval odvozu kuchynského bioodpadu (KBRO) zmení na 2x za 7 dní a v takomto intervale bude kuchynský bioodpad odvážaný do 30.11.2024. Zistiť si svoj odvozový deň môžete na stránke https://www.olo.sk/odvozovy-den-k-bro/ Databázu budeme v priebehu tohto týždňa aktualizovať.  

Koncom februára a začiatkom marca bude záhradný bioodpad (BRO) odvážaný opäť v intervale 1x za 14 dní a to do konca novembra. 

• Domácnostiam zapojeným do zberu biologicky rozložiteľného odpadu zo záhrad (BRO), ktoré majú odvoz v nepárny týždeň vykoná OLO prvý odvoz BRO v intervale 1x za 14 dní v období od 29. februára do 12. marca 2024.  

•  Domácnostiam zapojeným do zberu biologicky rozložiteľného odpadu zo záhrad (BRO), ktoré majú odvoz v párny týždeň vykoná OLO prvý odvoz BRO v intervale 1x za 14 dní v období od 4. marca do 8. marca 2024.  

Informáciu o svojom odvoznom dni po zadaní konkrétnej adresy nájdu obyvatelia na stránke OLO https://www.olo.sk/odvozovy-den-bro/  Databáza sa bude v priebehu tohto týždňa aktualizovať.  

Bližšie informácie nájdete na https://www.olo.sk/kuchynsky-a-zahradny-bioodpad-budeme-odvazat-castejsie-sezonne-sa-meni-interval-odvozu/