Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Plan aktivity v knižnice na april 2023

SÚBOR
Dátum: 30.03.2023
Autor: Webmaster
Plan aktivity v knižnice na april 2023

Plan aktivity v knižnice na april 2023

3.4. o 10 h.         Informačná výchova pre materské školy – prehliadka knižnice spojená s výkladom, prezentáciou kníh a prečítaním príbehu. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

4.4. o 10 h          Biblioterapia pre seniorov – stretnutie seniorov v priestoroch knižnice spojené s prednáškou (aromaterapia, moderná psychológia, canisterapia).

4.4. 9 – 12 h       Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

5.4. o 10 h          Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

11.4. o 10 h        Biblioterapia pre seniorov – stretnutie seniorov v priestoroch knižnice spojené s prednáškou (aromaterapia, moderná psychológia, canisterapia).

11.4. 9 – 12 h    Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

12.4. o 15,30 h Workshop s Hankou -  tvorivé dielničky pre deti, ktoré odídu z knižnice s jarnou výzdobou vďaka ktorej si predĺžia veľkonočné sviatky.

13.4. o 9 h          Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

14.4. o 9 a 10,30 h.         Čítačky s Miriam – hudobno-literárne pásmo s výtvarným workshopom pre žiakov materských a základných škôl. Program z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

18.4. o 10 h        Biblioterapia pre seniorov – stretnutie seniorov v priestoroch knižnice spojené s prednáškou (aromaterapia, moderná psychológia, canisterapia).

18.4. 9 – 12 h    Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

20.4. 9 – 12 h    Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

21.4. o 10 h        Montessori s Mirkou – prednáška montessori pedagogičky Mirky Loyovej pre rodičov s najmenšími deťmi. Program z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

23.4. od 14 h     Voda je naše bohatstvo – rekreačno súťažné podujatie na nábreží Malého Dunaja. Program pre celú rodinu organizuje Dom Centropy a knižnica Vrakuňa.

25.4. o 10 h        Biblioterapia pre seniorov – stretnutie seniorov v priestoroch knižnice spojené s prednáškou (aromaterapia, moderná psychológia, canisterapia).

25.4. 9 – 12 h    Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

26.4. od 17 h     Knižný klub v slovenskom a anglickom jazyku. Program z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

27.4. o 10 h        Čítanie pre najmenších s Hankou spojené s tvorivou dielničkou.

27.4. o 9 a 11 h Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

28.4. 9 – 12 h    Escape room pre žiakov základných škôl – úniková hra na motívy knihy Opice z našej police od spisovateľky Kristy Bendovej. Prihlasujte sa na kniznica@vrakuna.sk .

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Plan aktivity v knižnice na april 2023 Veľkosť: 3.01 MB Formát: pdf Dátum: 30.3.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.