Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vyhodnotenie najaktívnejšieho čitateľa

Dátum: 23.04.2015
Autor: Mestská časť Vrakuňa

Dňa 17. marca 2015 sa v našej knižnici konalo vyhodnotenie najaktívnejšieho čitateľa za rok 2014. Okrem starostu Martina Kuruca, ktorý deťom odovzdával ceny, boli hosťami aj metodička pre školské knižnice Mgr. Rozália Cenigová zo Slovenskej pedagogickej knižnice a členka kultúrnej komisie Ing. Mária Stanová (kultúrna komisia). Pracovníčky knižnice si pripravili pre všetkých zúčastnených veľmi príjemný program. O hudobnú vložku sa postarala skupina Aparát (Samuel  Horváth, Adam Sedlačko a Adrián Fajd) a lektor Adrián Fajd a jeho žiak Maximilián Macháček zahrali na gitare. Z dramatického krúžku sa nám predstavili Laurinka Bódiová,  Alex Nojic a Zuzanka Paulíčková.

Víťazka okresného kola Šaliansky Maťko Tánička Mičáňová nám predniesla jej víťaznú prózu.  Pre starostu Martina Kuruca to bola skvelá príležitosť, aby sa zaregistroval v  miestnej knižnici. Ako sám povedal: ,,Ku knihám mám veľmi pozitívny vzťah, čím som starší, tým radšej sa k nim vraciam.“

 

Vyhodnotené deti:

 

Čitatelia do 10 rokov

Počet prečítaných kníh

Umiestnenie

Kadlecová Marianna

81

1.

Okanovičová Jasmína

58

2.

Topoľovská Timea

44

3.

 

 

Čitatelia nad 10 rokov

Počet prečítaných kníh

Umiestnenie

Berzedyová Petra

79

1.

Böhmer Gabriela

73

2.

Knap Filip

73

2.

Šarmír Jakub

35 od septembra

3.

 

 


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.