Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Celoplošná deratizácia Jeseň 2022

SÚBOR
Dátum: 04.10.2022
Autor: Webmaster
Celoplošná deratizácia Jeseň 2022

Upozornenie na povinnosť vykonať preventívnu celoplošnú deratizáciu na území hlavného mesta SR Bratislavy pre Mestskú časť Bratislava-Vrakuňa, od 01.10.2022  –  30.11.2022 v zmysle § 12 ods. 2 Zák. č. 355/2007 Z. z.  o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia  a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava hlavné mesto so sídlom v Bratislave vyzýva na vykonanie CELOPLOŠNEJ  DERATIZÁCIE – JESEŇ 2022 (regulácia živočíšnych škodcov prípravkami na profesionálne použitie)

1/ obec v objektoch a na verejných priestranstvách: v správe a vo  vlastníctve Mestská časť Bratislava-Vrakuňa upozorňuje, že od 10.10. budú kladené odbornou firmou nástrahy v objektoch a na verejných priestranstvách: verejná zeleň, oddychové zóny, nábrežie M.Dunaja, okolie detských ihrísk.

2/ PO-právnické osoby a FO–podnikatelia v objektoch v ich vlastníctve, alebo v nimi spravovaných objektoch, v kanalizačných a kolektorových rozvodoch, v areáloch určených na podnikanie, bývanie, vrátane školských, predškolských, zdravotníckych, športovo- rekreačných, telovýchovných a kultúrnych zariadení, zariadení sociálnych služieb, bytových a polyfunkčných domov, administratívnych budov, skladov, skládok odpadov, prevádzky obchodov, spoločného stravovania, pohostinstiev, a to prostredníctvom oprávnených firiem disponujúcich odbornou spôsobilosťou na vykonávanie činnosti, s prípravkami na profesionálne použitie;

3/ Fyzické osoby – občania vykonanú deratizáciu na pozemkoch a v objektoch využívaných na chov hospodárskych zvierat a v prípade známok výskytu hlodavcov aj v pivničných a prízemných priestoroch  rodinných domov a objektov určených na bývanie; deratizáciu môžu vykonať aj svojpomocne v obchodnej sieti dostupnými biocídnymi prípravkami, v malospotrebiteľských baleniach, ktoré sú určené a schválené na predmetný účel.

Upozorňujeme všetkých, aby dodržiavali bezpečnostné predpisy!

Preventívna celoplošná deratizácia na území Bratislavského kraja – jeseň 2022
Upozornenie na povinnosť vykonať preventívnu celoplošnú deratizáciu na území hlavného mesta SR Bratislavy
Výzva na vykonanie preventívnej celoplošnej jesennej deratizácie

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Preventívna celoplošná deratizácia na území Bratislavského kraja – jeseň 2022 Veľkosť: 838.8 kB Formát: pdf Dátum: 5.10.2022
Upozornenie na povinnosť vykonať preventívnu celoplošnú deratizáciu na území hlavného mesta SR Bratislavy Veľkosť: 549.1 kB Formát: pdf Dátum: 5.10.2022
Výzva na vykonanie preventívnej celoplošnej jesennej deratizácie Veľkosť: 536.7 kB Formát: pdf Dátum: 5.10.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.