Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Objavia sa falošní smetiari?

Dátum: 04.04.2012
Autor: Mestská časť Vrakuňa

S príchodom Veľkonočných sviatkov sa opäť môžu pred dverami bratislavských bytov objaviť falošní smetiari v podobe prešibaných vinšovníkov prajúcich všetko dobré k Veľkej noci v mene spoločnosti OLO a.s. a pýtajúcich nejaký finančný príspevok.

Spoločnosť OLO a.s. upozorňuje, že títo gratulanti, ktorých odev je podobný „oláckej smetiarskej uniforme“, nie sú zamestnancami spoločnosti. Preto, ak aj Vás prekvapia neznáme tváre pred Vašimi prahmi, v žiadnom prípade im nedávajte peniaze a vyzvite ich, aby sa preukázali služobným preukazom. Bez nášho vedomia, obyčajne v období sviatkov, vystupujú v mene spoločnosti OLO a.s. a zneužívajú tak dôverčivosť ľudí, predovšetkým dobrosrdečných starších obyvateľov mesta Bratislava. V prípade, že Vás takýto vinšovníci navštívia, budeme radi, ak nás o tom budete informovať.
Skutočné tváre „Vašich smetiarov“, ktorí sa starajú o odvoz komunálneho a separovaného odpadu si môžete pozrieť aj na našej webovej stránke na: http://olo.sk/kto-su-vasi-smetiari/.

Kontakt :
tel.: 02/5011 0110 – 112
e-mail: zakazka@olo.sk

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.