Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ihriská a športoviská

Na území Mestskej časti Bratislava – Vrakuňa sa nachádza 24 verejných detských ihrísk, 5 ihrísk  výlučne určené pre užívanie Materskej školy, 3 športové areály pri Základných školách  (verejnosti prístupné od 16,30 h počas pracovných dní)  1 multifunkčné betónové ihrisko s malým dopravným ihriskom (Hnilecká), 1 hokejbalové ihrisko, 1 multifunkčné ihrisko s umelou trávou v areáli ZŠ Žitavská, 1 dopravné ihrisko v areáli ZŠ Železničná, 1 pumptrack v Lesoparku, workoutové ihrisko v Lesoparku a v areáli ZŠ Rajčianska, 1 beachvolejbalové ihrisko v areáli ZŠ Rajčianska.

 

Úlohou miestneho úradu je zabezpečenie priebežnej starostlivosti o bezproblémový chod týchto detských ihrísk. Zodpovední zamestnanci miestneho úradu vykonávajú pravidelnú kontrolu a pristupujú k priebežnému odstraňovaniu zistených, či občanmi nahlásených závad v areáloch detských ihrísk.

 

V prípade ak si ste vedomí poruchy alebo poškodenia na detských ihriskách bezodkladne informujte o týchto skutočnostiach miestny úrad  osobne, telefonicky či emailom na podatelna@vrakuna.sk.  V prípade, že je potrebná mimoriadna kontrola a oprava ihriska mestská časť zriadila telefónnu linku, ktorá funguje počas pracovnej doby od 6:30 do 15:00. Prosíme občanov o rešpektovanie pracovnej doby a volať len počas nej. Telefónna linka pre detské ihriská: 0948 363 055.

 

MČ BA-Vrakuňa v zimnom období od 01.11. – do 31.03. neudržiava areály detských ihrísk, vstup na ne je len na vlastnú zodpovednosť. Prevádzkový čas je od 01.04. – do 31.10. v čase od 08.00 – do 21.00.