Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vyhodnotenie najaktívnejších čitateľov za rok 2015

Dátum: 13.03.2016
Autor: Mestská časť Vrakuňa

10. marca 2016 sa v Miestnej knižnici Vrakuňa konalo každoročné vyhodnotenie najaktívnejších čitateľov za rok 2015 . Tento rok sme však nemali len vyhodnotené deti v dvoch vekových kategóriách – do 10 a nad 10 rokov, ale pridali sa k nim aj naši starší čitatelia – Anna Kuchtová, Eva Horanská, František Randuch, Július Šuchter. Tí sú našimi čitateľmi už dlhšie a z iniciatívy pána starostu sme im chceli aj touto cestou poďakovať za ich vytrvalý čitateľský záujem o našu knižnicu. Ako sa vyjadrila pani Anna Kuchtová, rada do našej knižnice chodí, lebo vidieť, že knižnica sústavne dbá o aktualizáciu fondu nákupom nových kníh, podporuje kultúru v našej mestskej časti a pracovníčky knižnice vedia nerozhodným čitateľom dobre poradiť pri výbere kníh.
Naše milé stretnutie s čitateľmi obohatili malým kultúrnym programom dve naše mladšie čitateľky – Tánička Mičáňová nám zahrala krásnu skladbu Fine day na husle, pridala k tomu neuveriteľne pekne zaspievanú skladbu „ Pátá“ a naša mladučká čitateľka Sonička Čerňanská nám zarecitovala vtipnú básničku o stonožke.
Diplomy našim čitateľom odovzdala vedúca referátu kultúry, športu a školského úradu Mgr. Magdaléna Bartáková.
Chceme sa poďakovať Mestskej časti Bratislava – Vrakuňa za možnosť organizovať tieto milé akcie a veríme, že táto naša dlhoročná tradícia bude mať naďalej svojich čitateľských aktivistov a že knihy v printovej podobe budú stále lákadlom a hlavne víťazom nad elektronickými knihami, či internetovým čítaním.

Vyhodnotené deti:

Čitatelia do 10 rokovPočet prečítaných kníhUmiestnenie
Hubaľová Amelia501.
Zorňanová Tarka372.
Šumšalová Terezka333.
Čitatelia nad 10 rokovPočet prečítaných kníhUmiestnenie
Stecker Ján1171.
Bacigálová Denisa612.
Šumšala Tomáš473.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.