Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Jánsky festival otvoril Kultúrne leto

GALÉRIA MAPA
Dátum: 07.05.2019
Autor: EWORKS.sk
Jánsky festival otvoril Kultúrne leto

Vo Vrakuni sa vo veľkom pilo opäť kvalitné remeselné pivo. Mestská časť Bratislava-Vrakuňa usporiadala už druhý ročník Jánskeho pivného festivalu vo Vrakunskom lesoparku.

Milovníci piva mali možnosť vyskúšať mnoho pivných špeciálov z rôznych remeselných pivovarov a to, až v dvojnásobnom počte oproti minulému roku!  K dobrému pivu neodmysliteľne patrí aj dobré jedlo, ktoré nechýbalo. Gurmáni našli  tradičnú cigánsku ale aj kvalitné hamburgery, podymníky či vyprážané heiky. Maľovanie na tvár a nafukovací hrad dosýta využili detičky. Súčasťou akcie bola aj naživo Graffiti show, ktorá zaujala všetkých zúčastnených. Tí, najmenší si neskôr sprejovanie mohli vyskúšať.

Veľký úspech mali pivné súťaže, ktoré nesmú chýbať na každom dobrom pivnom festivale. Súťažilo sa v rôznych kategóriach, a súťaže sa zúčastnil aj starosta mestskej časti Bratislava-Vrakuňa Martin Kuruc, ktorý vo svojom stánku osobne čapoval pivo a rozdával utopence a guláš. Vyvrcholením súťaží bolo hľadanie Jánského pokladu, ktorým bolo samozrejme dobre pivko, ktoré venovala do súťaže reštaurácia Posedenie na rohu.  Ďakujeme všetkým zúčastneným!

Presná poloha obecného úradu

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.