Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Audit detských ihrísk

SÚBOR
Dátum: 28.04.2020
Autor: EWORKS.sk
Audit detských ihrísk

Audit detských ihrísk

Na základe požiadaviek na technickú spôsobilosť detských ihrísk mestská časť vykonala audit všetkých ihrísk v mestskej časti Bratislava- Vrakuňa.

Audit detských ihrísk bol prerokovaný ako bod č. 5  na rokovaní Miestneho zastupiteľstva mestskej časti Bratislava-Vrakuňa dňa 28.04.2020.
Na základe výsledkov auditu sme pripravili plán opravy a údržby na rok 2020 a 2021. Opravy a údržba ihrísk sa budú vykonávať priebežne.

 

Keďže na ihriskách sú inštalované detské prvky z čias výstavby sídliska, ktoré podľa platných noriem a zákona č. 371/2019 Z.z. nezodpovedajú bezpečnostným kritériám, sme nútení prvky demontovať.  Výsledkom auditu je aj návrh na zrušenie dvoch nevyužívaných detských ihrísk, a to na Toplianskej – pri tenisových kurtoch a staré nevyužité ihrisko na Slatinskej ulici.
Niektoré herné prvky si vyžadujú úpravy, ktoré sú zahrnuté do plánu opráv. Našou snahou je zachovať čo najviac prvkov a opraviť ich v prospech detí. Avšak, v prvom rade je dôležitá bezpečnosť.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Pomenovanie-detskych-ihrisk Veľkosť: 87.8 kB Formát: pdf Dátum: 28.4.2020
Audit-detskych-ihrisk Veľkosť: 9.75 MB Formát: pdf Dátum: 28.4.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.